Povzetek iz Pogojev poslovanja:

Kupcu pripada pravica, da v štirinajstih dneh od prevzema blaga prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe brez navedbe razloga za svojo odločitev. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika najkasneje v 14-ih dneh od prejetja blaga. Stroški vračila blaga bremenijo kupca.

Creativ, novi mediji d.o.o. vrne kupnino brez poštnine potrošniku takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Ali po vaši želji izdelek zamenja z drugim izdelkom iz nabora razpoložljivih zalog. V primeru menjave blaga je strošek ponovnega pošiljanja nadomestnega artikla v breme podjetja Creativ, novi mediji d.o.o.

 

Stvarna napaka

Ponudnik spoštuje vsa zakonska določila in dobre poslovne prakse za primer stvarne napake na kupljenem blagu. Za stvarne napake ponudnik prevzema odgovornost, kadar so za to izpolnjeni pogoji, kot jih navaja Zakon o varstvu potrošnikov. Kupcem nudi hitro in ustrezno rešitev morebitnih reklamacij. V Pogojih poslovanja navajamo celotno besedilo zakonodaje, ki ureja predmetno področje. 

V primeru stvarne napake prodajalec prevzame vse stroške pošiljanja reklamiranega artikla in morebitnega zamenjalnega artikla.